Blog

Haydee How, ik ben Stephanie

Aangenaam!

Met een mega grote glimlach op mijn gezicht kan ik u meedelen dat ik voor een vijftiental weken de nieuwe stagiaire ben binnen DENK!

Waarom DENK!?

Als studente Bedrijfsmanagement (Internationaal Ondernemen), was ik snel overtuigd van de stageplaats waar ik ging solliciteren. De dynamische uitstraling en professionele look van DENK! triggerden mij direct. Aangezien dit het enige marketing –en communicatiebureau is in de nabije omgeving, was ik ervan overtuigd dat het bedrijf mij een brede waaier aan taken zou kunnen aanbieden. Bovendien ben ik zelf geboren en getogen in Oostende.

Stephaaaa…euuh… Stepha-wie?

Ik ben een sociale empathische meid die in de vrije tijd nooit op één en dezelfde plek terug te vinden is. Mijn curiositeit zet mij aan alles eens gezien en meegemaakt te hebben. Daarom is reizen één van mijn favoriete dingen om te doen. Voor dit stage-avontuur begon, ging ik op buitenlandse studie naar Florida voor vier maanden. Ik hoor u al denken: “Wauw, tof!” Wel, ik kan het u verzekeren! Het was een super ervaring die ik iedereen alleen maar kan aanraden.

Groeien

Als Stagiair Account Assistant zal ik de fantastische koppen van het Denkersteam te hulp schieten op alle mogelijke gebieden. Waar ik mij vooral mee zal bezighouden is het creëren van blogberichten, het maken van content voor de social mediakanalen, deskresearch doen naar nieuwe ideeën en trends, website analyses doen, marketingdossiers onder handen nemen, helpen op shoots, etc. Ik hoop dat ik zowel op deze vlakken, alsook op andere vlakken zoals bijvoorbeeld websitecreatie, zal groeien doorheen deze reis.

Deze blogpost is trouwens mijn eerste ervaring met WordPress, en ik begin het al wat te snappen ☺

Ik ben alvast zeer gemotiveerd en heb er enorm veel zin in!