Blog

Hoi, ik ben Jana

Yes, het is zover! 2019 ben ik goed ingezet met een boeiende uitdaging: 8 weken lang zal ik met volle goesting deel uitmaken van het DENK!-team.

Jana onder de loep

Ik behaalde in juni mijn diploma communicatiemanagement. Zin om te werken had ik al, maar toen ik op het postgraduaat digital content & journalism stootte had ik het snel door: da’s iets voor mij. Als kers op de taart en na 3 maanden lessen start nu mijn stage als online content creator.

Een bureau vol creatievelingen

Waarom ik voor DENK! koos? Het is een veelzijdig & creatief bureau dat van aanpakken weet. Iedereen heeft hier zijn eigen expertise: grafisch ontwerp, copywriting, video editing, websites bouwen, marketing,… Ik wilde ervaring opdoen in een marketingbureau, en dan is dit bij uitstek the place to be!

Geven en nemen

Stage is een beetje geven en nemen. Je legt je troeven bloot en leert veel bij. Ik hou van copywriting (voor blogs & social media), maak graag leuke visuals en heb de basis van video goed onder de knie. Ik wil graag wat bijleren over het hele videoproces: vanaf het schieten van de beelden tot het eindproduct. Ook over copywriting, SEO, content marketing en grafische skills leer ik graag bij. Ik ben klaar om in dit avontuur te duiken.

Een persoonlijke toets

Ik sluit deze blogpost graag af met een persoonlijke toets. Ik ben een gevoelsmens en spendeer vrije tijd het liefst met m’n vriend, familie en vriendinnen. Ik zwem regelmatig, hou ervan om te experimenteren in de keuken en sinds kort vind je me eenmaal per week in de fitness. Ik ben een echte catlover én ik adem mijn levensmotto: lachen is gratis!

Ik ben alvast supergemotiveerd en heb er enorm veel zin in!