Portfolio

Unieke offertetool voor Advenso

Advenso is gespecialiseerd in het plaatsen en het onderhouden van groene energie-oplossingen. Om meer (kwalitatieve) leads te genereren ontstond het idee om een online offertetool aan te bieden. De eindklant doet hiermee zijn voordeel – op een snelle en toegankelijke manier zijn voordeel berekenen – én onze klant wint er veel bij. Met een eigen offertetool is Advenso immers niet meer afhankelijk van andere tussenplatformen voor leadgeneratie.

Door de gebruiksvriendelijkheid en snelheid van de tool, komen meer leads binnen. De leads zijn daarenboven kwalitatiever: iedereen die antwoordt op de vragen, heeft de intentie om zijn/haar kortste terugverdientijd te berekenen.

Sterk DENK!-werk
Na de juiste strategie uit te dokteren door Strategic Advisor Peter, ging webdeveloper Maarten meteen aan het denken voor de concrete uitwerking. Dat het geen simpele opdracht zou worden, schrok hem niet af. Bloed, zweet en tranen kostte het hem om alle berekeningen te laten kloppen.

Maarten integreerde ook Google Maps in de tool. Via satellietbeelden berekent de tool nu uw dakoppervlakte. Zo is het resultaat helemaal waarheidsgetrouw.

Dankzij Maarten kent de eindklant nu na 8 vragen zijn/haar snelste terugverdientijd. Advenso krijgt dankzij de antwoorden veel info en hoeft zo geen standaardofferte meer op te maken. Vertegenwoordiger en eindklant zitten meteen op dezelfde lijn. Zelf eens berekenen? Ga naar energiekostweiniggeld.be.