Portfolio

Sterk staaltje showcase voor bronsgieterij Art Casting

Art Casting is vandaag één van de grootste kunstgieterijen in Europa. Met samenwerkingen met klinkende namen als Johan Creten, Jan Fabre en Michael Borremans namen ze enkele fantastische projecten van beeldende kunstenaars in handen. De website van Art Casting miste echter de uitstraling om deze projecten en kunstenaars tot hun recht te laten komen. Aan DENK! de opdracht om die uitstraling onder handen te nemen.

Showcase website

Om de  maturiteit en expertise van Art Casting goed naar voren te brengen creëerden we een showcase website. Op de vernieuwde site worden zowel projecten, technieken als kunstenaars in de verf gezet. Bovendien wordt het verhaal van Art Casting in drie talen gebracht, om alle troeven ook naar internationale partners uit te spelen.

Benieuwd hoe de website er nu uitziet? Ontdek het op www.artcasting.be!

Kunstenaars

Ook de kunstenaars waar Art Casting mee samenwerkt krijgen een stem op de website. Op de homepage plaatsten we quotes waarin ze in hun eigen woorden hun ervaring met Art Casting neerschrijven en op de kunstenaarspagina krijgt elke artiest een eigen item met foto’s van hun werk.

Op de nieuwspagina krijgt Art Casting de kans om zelf items aan te halen en zo hun doelpubliek op de hoogte te houden van het laatste nieuws.

Is uw website ook toe aan een make-over? Twijfel niet om ons te contacteren!