Portfolio

Een nieuwe huisstijl, beursstand en folder voor CGK Group

CGK Group bvba is hét antwoord op de veilig opslag, de handling en het gebruik van chemicaliën en andere gevaarlijk stoffen. Met CGK kiest u voor betrouwbare, veilige en hoogwaardige producties en installaties, volledig afgestemd op uw chemische processen. CGK klopte aan bij marketingbureau DENK! om die klantgerichte visie vast te leggen in een doelgerichte marketing strategie en een aangepaste verkoopstrategie.

Een duidelijke visie

Bij CGK kiest men voor een aanpak op lange termijn en voor een duurzame relatie met de klant. Voor zowel grote projecten als kleine herstellingen aan bestaande installaties kunt u bij hen terecht. Samen met DENK! werd een correcte doelgroep en een catchment area bepaald.

Een krachtige corporate identity

Een effectieve marketing strategie staat bijna synoniem met een krachtige corporate identity. De huisstijl en het logo van CGK werden in een modern en minimalistisch jasje gegoten. De nieuwe slogan is ook niet toevallig gekozen en weerspiegelt op perfecte wijze de visie van het bedrijf: “Er is chemie tussen ons”. CGK garandeert namelijk een duurzame samenwerking en een voorstel op maat. Een aanpak waarbij het hele team samen met de klant tot een kwaliteitsvolle totaaloplossing komt –dat is pas échte chemie.

Een unieke reclamefolder

Samen met DENK! creëerde CGK een gloednieuwe reclamefolder. Het resultaat? Een kleurrijk en professioneel geheel waarin alle diensten en producten van CGK beknopt worden voorgesteld. Door de harde cover en achterflap kan de reclamefolder ook gebruikt worden als handige opbergmap. De kapvorm in de brochure benadrukt subtiel het vernieuwde logo. De reclamefolder bevat ook enkele referenties die de expertise en betrouwbaarheid van CGK aantonen. Concreet cijfermateriaal en een gedetailleerde beschrijving van de werkwijze geeft meer klanten inzicht in CGK.

Een geïntegreerde digitale marketing strategie

Marketing is niet compleet zonder een digitaal verhaal om het geheel te omkaderen. Daarom zet CGK ook in op een sterke digitale aanwezigheid.

Uw visie verduidelijken doet u samen met DENK!.
Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.