Een propere wagen in 7 minuten bij Carwash Oostende

Autobedrijf Beguin nam in het voorjaar van 2020 een wasstraat over dicht bij de garage, friste de wasstraat op en heette op 3 augustus 2020 iedereen terug welkom in de enige wasstraat van Oostende! Bij Carwash Oostende wassen ze je auto volledig automatisch. In slechts 7 minuten rij je via de 20 meter lange moderne wasstraat met een blinkende auto weer naar buiten!

Onze oplossing

Didier Beguin rekende op DENK! voor de creatie van het logo, de infoborden en website van de vernieuwde wasstraat. Na de kick-off meeting ging onze ontwerper aan de slag en creëerde het logo volledig volgens de wensen van onze klant én binnen de strakke timing zodat de wasstraat tijdig kon openen. We opteerden voor een opvallend en duidelijk logo en een speelse huisstijl met blauwe bubbels.

Bord met bubbels

In een wasstraat kunnen infoborden niet ontbreken. We staken de openingsuren, wasprogramma’s en instructies in een mooi kleedje waarbij de bubbels en de look & feel van het logo uiteraard werden doorgetrokken. De borden zijn niet enkel lekker opvallend, maar ook stijvol én duidelijk.

Online visitekaartje

Het is belangrijk dat de wasstraat online makkelijk te vinden is. We zetten een propere onepager online met alle info over de wasstraat: openingsuren, voordelen, wasprogramma’s,… Op de website kan men ook zijn of haar waspas opladen, lekker handig. Neem zeker een kijkje op www.carwashoostende.be en ga ook eens zelf ontdekken hoe proper jouw wagen in 7 minuten wel kan zijn!

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?