Portfolio

Een uitzonderlijke strategie voor 5G Multimodal

5G Multimodal regelt Europees goederentransport met standaardcontainers maar ook met flat racks. Dat zijn speciale containers met open boven- en zijkanten om uitzonderlijke grote of zware vrachten te vervoeren.

Tijdens een workshop brainstormden we over de marketingstrategie van het bedrijf en de communicatietools die het concept moeten ondersteunen. Inspiratie vonden we bij de vorm van een flat rack. Die loopt als een rode draad door de communicatiemiddelen die we voor 5G Multimodal ontwierpen. In het nieuwe en strakke logo van het bedrijf verwerkten we dat als een subtiel blauw lijntje, maar ook in het campagnebeeld zit er een verwijzing naar het product.

Aan het hoofd van 5G Multimodal staan vijf mannen. Op basis van foto’s maakten we figuurtjes van hen, die we daarna in de infographic van het bedrijf gebruikten. De ideale manier om deze tool een extra persoonlijke touch te geven!

Bent u ook geïnteresseerd in een marketingconcept en de bijbehorende unieke communicatietools, allemaal op maat van uw bedrijf? Lees hier hoe wij u kunnen helpen.