Portfolio

Marketingcampagne “Invest in Luxembourg” trekt Vlaamse investeerders aan

IDELUX begeleidt bedrijven bij hun investering in de provincie Luxemburg. De experten van Idelux helpen hen aan een goede locatie, de juiste subsidies, geschikt personeel, en maken hen wegwijs in de Luxemburgse wetgeving. De organisatie wou echter nog meer Vlaamse investeerders aantrekken en creëerde daarom samen met DENK! de campagne “Invest in Luxembourg”.

Geslaagde marketing campagne

De marketing campagne “Wordt u de volgende ster in de provincie Luxemburg” vertrekt vanuit het aerospace-verhaal dat sterk aanwezig is in de provincie Luxemburg, denk maar aan Galaxia en het befaamde European Space Center die daar gelegen zijn. Bedrijven die al jaren actief zijn in de provincie Luxemburg worden voorgesteld als sterren aan het firmament. Het zijn stuk voor stuk succesvolle bedrijven die als ambassadeurs voor de provincie Luxemburg naar voren worden geschoven. Zij verwelkomen met veel enthousiasme nieuwe investeerders.

Informatieve reclamefolder

Een professionele Joël Marinozzi, Business Development Manager bij IDELUX, is het uithangbord van de marketing campagne. Hij is de gids die samen met zijn experten nieuwe investeerders begeleidt, deuren opent en rondleidt in Luxemburg. Verder ontwikkelde IDELUX ook een reclamefolder waarin de vele voordelen van ondernemen in Luxemburg uitgebreid besproken worden.

Gloednieuwe website

IDELUX begeleidt projectdragers en bedrijven binnen alle domeinen. Om het plaatje volledig te maken, lanceerde IDELUX ook de gloednieuwe website www.investinluxembourg.be. Daarin worden ook getuigenissen van de ambassadeurs in de kijker gezet om potentiële investeerders een extra duwtje in de rug te geven. Beluister de testimonials in onderstaande video.