#ikjeunemie

Ik jeune mie

De mooiste initiatieven binnen onze maatschappij worden aangevuurd door passie, door dromen, door goesting. Onze Denkers zijn echte kraks in het herkennen van zo’n projecten, en worden er instant enthousiast van.

Vanuit die gedachte groeide #ikjeunemie. Met #ikjeunemie stellen onze Denkers hun creativiteit en engagement ten dienste van jullie project: om een steentje bij te dragen aan de maatschappij, én om mee jullie droom te helpen realiseren.

Louise Loopt

Louise Carton (°1994) loopt, en dat doet ze goed. Drie Belgische titels, één Europese titel en een deelname aan de Olympische Spelen heeft ze al op zak, maar er volgt ongetwijfeld nog meer. Een jonge, Belgische atlete die er helemaal voor gaat. Zelfs als blessures ongevraagd roet in het eten gooien blijft ze vechten én zich amuseren: helemaal de spirit van #ikjeunemie.

De loopmicrobe die ze te pakken kreeg via haar papa deelt ze graag met ons. Onder het #ikjeunemie-moto geeft ze graag looptips en nodigt ze iedereen uit om samen met haar de loopschoenen aan te trekken.

DENK! is de megafoon voor uw bedrijf

Zelf een leuk #ikjeunemie project in gedachten?