Blog

Hallo, ik ben Keanu

Energiek, gemotiveerd en de nieuwe stagiair. Als afgestudeerd International Marketeer volg ik nu het Postgraduaat Digital Content & Journalism. Gedurende een achttal weken sluit ik aan bij het Denkersteam.

De juiste keuze!

Waarom DENK!? Simpel: het lijkt me de ideale stageplaats met al die creatievelingen. De twee Junior Content Creators volgden ook de opleiding Digital Content & Journalism. Ik moet dus wel op de juiste plaats zitten. Dat DENK! gelegen is in mijn hometown is bovendien een leuke meevaller.

Ik ben er ook voor u!

Als stagiair Junior Content Creator zal ik het Denkersteam op alle mogelijke vlakken bijstaan. Mijn voornaamste taken zullen bestaan uit het creëren van blogberichten, het maken van content voor de social mediakanalen en het team helpen met het maken en editen van video’s. Vooral op dat vlak hoop ik veel bij te leren.

Wat nog meer?

Nog enkele leuke weetjes om mee af te sluiten. Mijn favoriete gerecht is ongetwijfeld pasta carbonara. Die koolhydraten zweet ik er snel van want sporten is mijn leven. Basketbal is mijn grootste passie maar u kunt me ook zien fitnessen, surfen, snowboarden, mountainbiken én zelfs schaken.

Daarnaast heb ik twee grote angsten: angst voor hoogtes (ironisch als je 2m03 meet) en de angst om tijd te verspillen. Ik wil namelijk het maximale uit het leven halen en geen seconde verspillen.

Ik zie het alvast helemaal zitten!