Interne bedrijfscommunicatie

Interne communicatie is zeker even belangrijk als communicatie naar uw klanten en leveranciers toe. Want wanneer de werksfeer goed zit, kunt u mooie dingen bereiken binnen uw bedrijf. Enkele voordelen van een optimale interne communicatie:

  • Trotse medewerkers
  • Minder verzuim
  • Grotere productiviteit
  • Sterkere bedrijfscultuur
  • Tevreden klanten

Enerzijds hebben we de top-downcommunicatie waar de werkgever zaken communiceert naar de werkvloer. Anderzijds, is er de bottom-upcommunicatie waarbij u medewerkers de kans geeft om zaken te communiceren naar hogere niveaus of management. Tenslotte zien we ook de peer-to-peercommunicatie tussen de medewerkers zelf. 

Een intern communicatiekanaal is een must om op een efficiënte en duidelijke manier te communiceren met en tussen uw werknemers. Met DENK! creëerden we DENKie, een platform voor alle interne communicatie op maat van uw bedrijf. Alle werknemers, afdelingen en productiesites kunnen zo makkelijk en efficiënt met elkaar communiceren.

Info en vragen delen, problemen oplossen, opleidingen en taken beheren… met DENKie zijn de mogelijkheden eindeloos. Deel alles snel via tekst, foto of video op elk device. Altijd en overal. Ontdek hieronder hoe DENKie ook uw bedrijf kan helpen.

Wilt u een gratis demo van DENKie? Contacteer ons.