Website

Er bestaat geen twijfel over: elk bedrijf heeft een website nodig. Het is een van de eerste zaken waar (potentiële) klanten naar op zoek gaan. Zorg er dan ook voor dat uw site professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt. Eigenlijk werkt een website voor u wanneer u dat niet doet. Een extra kracht die 24/7 uw bezoekers overtuigt.

Functioneel tot in het detail

Bij DENK! geloven we rotsvast dat een website in de eerste plaats functioneel moet zijn. Daarom focussen we tijdens de ontwikkeling op twee heldere vragen: wat wil u met de site bereiken, en hoe maken we de drempel zo laag mogelijk voor uw doelgroep.

Usability, responsive design, helder technisch onderbouwd, strakke grafische vormgeving … voor ons team van designers en developers zijn het geen vereisten maar vanzelfsprekendheden. Bij de start beschrijven we tot in detail welke (technische) functies uw site moet bevatten, welke content op de site zal verschijnen, en hoe die twee elkaar beïnvloeden en versterken.

Vooraleer we de site definitief online plaatsen, testen we uitvoerig op elk platform zodat uw boodschap er altijd en overal bovenuit steekt.

Website Sanihuis

WordPress

Als CMS (content management systeem) kiezen we bewust voor WordPress, het meest gebruikte CMS-systeem vandaag. Dankzij WordPress kunt u snel en eenvoudig zelf tekst, foto’s, pagina’s … updaten of toevoegen aan de site. WordPress is bovendien een open source-systeem: u kunt makkelijk nieuwe functies toevoegen en bent helemaal vrij om uw site zelf te beheren.

Website InterWest - DENK!
Website Scheerlinck Sport - DENK!
Website Tensio - DENK!

Investeer in sterke content

Staat uw website online? Dan begint het verhaal pas! Het succes van uw site staat of valt met sterke inhoud en regelmatige updates. Kwaliteitsvolle content draagt namelijk bij aan een hoge Google ranking. We stippelen samen met u een online (advertising) strategie uit, van SEO en SEA tot contentplan en contentcreatie (blogposts, social media posts, testimonials …).

Website Nieuwe Wereld - DENK!

DENK! maakt voor u een website op maat die aan alle technische aspecten voldoet en er bovendien goed uitziet.

Benieuwd naar meer of wat DENK! voor u kan betekenen?